Nem menekültök meg a három C legújabb kiadásától sem. Ahogy az lenni szokott, most is választottam nektek egy cuki, egy menő és egy őrült k-pop videót, hogy így is minél több előadót és dalt megismerhessetek a blogon keresztül. A véletlen összjátéke, de a mai részre pont három lánycsapat dala jutott, így egy kicsit ellensúlyozzuk a fiúk túlsúlyát, ami az utóbbi időben jellemző volt. Vágjunk is bele!

CUTE: Oh My Girl - Liar Liar



Az elmúlt hetek egyik legnagyobb girl group  slágere lett a Liar Liar és ez egyáltalán nem meglepő, a refrén ugyanis nagyon alattomosan, de már az első hallgatás után beférkőzik a fejedbe és egyszerűen nem hajlandó kimenni onnan. A videó a dalhoz hasonlóan rettentően édes és cukormázas lett: a klipet végig a babakék és a rózsaszín dominálja, és a lányok is mintha egy babaházban élnének. 


COOL: f(x) - 4 Walls




Igen, igen, Koreában tényleg létezik egy most már négytagú lánycsapat, akik az f(x) nevet viselik. A 4 walls szerintem messze a legmenőbb videójuk eddig, eltértek a megszokott futurisztikus ruháiktól és koreográfiájuktól és sokkal finomabbra vették a figurát. Az amúgy is kiemelkedően jó dalt nagyon szépen támasztja meg ez a halvány pasztell színvilág és az a nőies finomság, ami az egész videót körüllengi. A 4 Walls nem olyan értelemben cool, hogy rettentően vagány, hanem inkább olyanban, hogy egy ilyen videóban (és dalban) még én is szívesen szerepelnék. 

CRAZY: EXID - Up and Down




Ha máshol nem, a legikonikusabb táncoknál biztosan előkerülne az EXID neve is, az Up And Down koreográfiáját ugyanis több csapat előadásában láttam már, mint azt valaha remélni mertem. A dal eléggé fülbemászó lett, a videó viszont meglepően furcsa: A lányok sokszor félbevágva vagy egy óriás szívószálon jelennek meg, de feltűnik a klipben egy tigrismaszkos férfi, egy aranykeretbe foglalt fél hal, rengeteg harisnyás láb, egy barbie fej az avokádó magja helyén és egy rózsaszín felfújható gumikanapé is. Ha nem hiszitek, nézzétek meg!